Een indruk om nooit te vergeten, die maak je met binnenreclame.

Binnenreclame

Met reclame breng je sfeer aan in jouw bedrijf! Dat start al met de bewegwijzering buiten. Door de raamfolie met jouw logo weten bezoekers dat zij aan het juiste adres zijn. Wow, wat een gave wand bij binnenkomst, dat is muurbekleding. Even naar het toilet? Die is eenvoudig te vinden door de interne bewegwijzering. En als jij gaat presenteren op bijvoorbeeld een beurs, dan versterkt een rolbanner de boodschap die jij over wil brengen. De mogelijkheden zijn ongekend!

Rolbanners

Presenteren blijft een uitdaging! Niets is fijner dan ondersteunend en versterkend materiaal te hebben op momenten van de waarheid, zoals een beurs. Van presentatiebanner, -wand tot -systeem: wij verzorgen de vormgeving en boodschap, jij vertelt het verhaal erachter.

Benieuwd naar de presentatiemogelijkheden?

VRAAG naar de mogelijkheden

Bewegwijzering

Bezoekers die jou niet kunnen vinden of binnen jouw pand de weg naar de juiste afdeling kwijt zijn? Met bewegwijzering los je dat op! Bezoekers en leveranciers hoeven niet meer te zoeken en zien direct waar zij naar toe moeten en waar zij wel of niet mogen komen.

Wat bewegwijzering in en om jouw pand kost?

VRAAG HIER een offerte aan

Muurbekleding

“Wow, wat een super gave wand is dat!” Een wand die indruk maakt, dat zie je meteen. Het is vrij eenvoudig te realiseren, door een volledige muur te bekleden met een eigen ontwerp. Het heeft iets weg van behang, maar dan voorzien van een sprekend design en jouw boodschap!

Jouw wand professioneel laten bekleden?

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Meer weten over binnenreclame?

Benieuwd hoe binnenreclame sfeer aan kan brengen in jouw bedrijf of beursstand? Plan dan een afspraak met ons, we komen graag langs.

BEL 0174-444477

Kers en de Klein Reclame
Nobelstraat 10 BU1
2693BC 's-Gravenzande

Privacyverklaring - Algemene voorwaarden