Blijvend en opvallend in beeld met de juiste mix van buitenreclame.

Buitenreclame

Vindbaar, herkenbaar en zichtbaar – met buitenreclame ben je het alle drie tegelijk. Door goede reclame kan je jouw boodschap perfect overbrengen op klanten, medewerkers, bezoekers en voorbijgangers. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw bericht op de juiste manier de wereld ingebracht wordt. Dit kan een mix zijn van gevel- of raambelettering, bebording, spandoeken en vlaggen of juiste een selectie hiervan.

Gevelreclame

Jouw kantoorpand of loods is het visitekaartje voor klanten, medewerkers, bezoekers en voorbijgangers. Met gevel- en raambelettering straalt de gevel precies uit waar jouw bedrijf voor staat. Van freesletters tot full colour prints, voor elk budget vind je wat opvallends!

Jouw gevel een goede uitstraling geven?

VRAAG HIER een OFFERTE AAN

Bordreclame

Opvallen langs de kant van het sportveld of aan een drukke weg? Wij weten er raad mee! Als jij weet wat jouw boodschap is, dan vertalen wij die naar een p(l)akkend ontwerp. De vorm en het materiaal van het bord? Daar beslissen we samen over tijdens het intakegesprek.

Op zoek naar een pakkend ontwerp?

VRAAG naar de mogelijkheden

Spandoeken

Sponsor jij een evenement of ben je aan het werk op een bouwterrein? Dan val je met een spandoek tijdelijk extra op! Na afloop kan je het spandoek zelfs nog voor andere gelegenheden gebruiken. Als je er een frame bij bestelt, dan komen we het geheel op locatie monteren.

Wil je tijdelijk extra opvallen op locatie?

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

Vlaggen

Vlaggen zijn feestelijk en vrolijk! Laat een aantal opvallende beachflags eens goed wapperen op een beurs, open dag of evenement. Met mooie vlaggen die wapperen in een goede mast krijgt jouw bedrijfspand zelfs een extra verzorgde uitstraling en wordt het herkenbaar.

Vlaggen laten bedrukken voor jouw bedrijf?

VRAAG hier een offerte aan

Wat buitenreclame voor jou kan doen?

Beter vindbaar, herkenbaar en zichtbaar zijn voor de buitenwereld? Wij adviseren je over welke opties het beste bij jouw wensen passen.

Bel 0174-444477

Kers en de Klein Reclame
Nobelstraat 10 BU1
2693BC 's-Gravenzande

Privacyverklaring - Algemene voorwaarden