De juiste weg naar meer naamsbekendheid start bij voertuigbelettering

Voertuigbelettering

Jouw besluit om beter gezien te worden staat vast. Wil je nu juist een deel van de auto laten beletteren of laat je de bedrijfsbus volledig inpakken met folie? Wij helpen je bij deze keuze en begeleiden je met passend advies. Op basis van jouw wensen kijken wij wat het beste bij jouw ideeën en budget past. Na een ruwe schets ontvang je de offerte. Is deze akkoord? Dan plannen we de datum in waarop jouw voertuig beletterd gaat worden!

Autoreclame

Onder de aandacht komen in jouw regio? Dan is autoreclame een must! Het is zelfs onderzocht dat filerijden effectief is voor bedrijven, zeker als jouw reclame op de achterkant staat. Belettering is een precieze en uitdagende klus, maar niets is ons te gek. Bijna alles is mogelijk!

Jouw auto of bus professioneel laten beletteren?

Vraag hier je offerte aan

Carwrapping

Vind je het beletteren van de auto of bus niet opvallend genoeg? Dan pakken we het voertuig helemaal in met folie! Dit is trendy, veel duurzamer en goedkoper dan het laten spuiten van een auto. Extra fijn: de originele lak wordt bescherm door de folie en blijft dus langer goed.

Benieuwd wat het inpakken van jouw auto kost?

Vraag naar de mogelijkheden

Vrachtwagenreclame

Klaar voor het grote werk? Binnen korte tijd toveren wij een truck om tot een immense buitenreclame waarmee jij de blits maakt. Van full colour prints tot aan een rustige belettering, wij verzorgen het voor je. Natuurlijk houden wij rekening met de veiligheidseisen voor vrachtwagens.

Jouw reclame terugzien op een vrachtwagen?

VRAAG hier je offerte aan

Specials

Pak jij vaak een ander vervoersmiddel? Dan kunnen we ook daar jouw reclame op plakken! Denk aan het bestickeren of inpakken van een aanhanger, scootmobiel, racefiets, boot of trailer. Heb jij nog een origineel idee dat in dit rijtje thuishoort? Let us know!

Wat kost het om jouw special te laten beletteren?

Vraag naar de mogelijkheden

Meer weten over voertuigbelettering?

Als je meer wilt weten over onze werkwijze of voertuigbelettering, dan horen we graag van je! Schroom niet om te bellen.

Bel 0174-444477

Kers en de Klein Reclame
Nobelstraat 10 BU1
2693BC 's-Gravenzande

Privacyverklaring - Algemene voorwaarden